Снимка: Булфото НФСБ ще се яви самостоятелно на предстоящите евроизбори. Това обяви

...
Снимка: Булфото НФСБ ще се яви самостоятелно на предстоящите евроизбори. Това обяви
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не можем да се правим, че не виждаме как ВМРО и Атака се подготвят за самостоятелно явяване на евровота

Снимка: Булфото 

НФСБ ще се яви независимо на идните евроизбори. Това разгласи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " Обединени патриоти " и водач на НФСБ Валери Симеонов, написа Novini.bg. 

Вчера стана ясно, че той е повдигнат от структурите му за лидер на листата. 

НФСБ извърши нужните дейности за независимо явяване на изборите. Това не е дефинитивно решение, защото Валери Симеонов не е водач на еднолична партия. За два месеца договаряния с господин Каракачанов, общото време, за което сме говорили за общо явяване на европейските избори е не повече от пет минути. Така че ние не можем да чакаме и да се вършим, че не виждаме по какъв начин редом другите две партии се приготвят за независимо явяване, съобщи Симеонов, представен от БНР.

НФСБ няма да правят отстъпка от позицията си за по-висок предел на преференциите, съобщи политикът: " Ние сме срещу намаляването на прага  и оставянето му в размера, който е в този момент, тъй като по този метод даваме опция в Народното събрание и в институциите на България да влизат несигурно количество Байганьовци - хора с заболели упоритости и със средства, с които си купуват, на процедура това става, местата в общинските препоръки на България, в Народното събрание и по този начин нататък ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР